Nighttime

Datum: 2014-06-22 // Tid:22:58:01

Going all in for the dark lipstickkkk 

Njaaaa, har inga planer att lägga mig snart! Kommer säkert bli en sån där knäll när man stannar uppe tills 4 på morgonen, är inte så värst trött... Men en riktigt hemsk sak; jag har ingen aning om vad jag ska göra nu i början på lovet! Liksom det har gått en vecka: har inte gjort något. Kommer säkert bli en spontanare till Grönalund vid middagstid och komma hem ett på natten. Men det är ju inte så illa det heller! Några tips annars på vad man kan göra? 

4/4 wanties - topshop

Datum: 2014-06-22 // Tid:21:02:31
 
1. 1,2,3,4
2. 1,2,3,4
3. 1,2,3,4
4. 1,2,3,4
Nu när pengarna har rullat in på kontot är jag på väääärldens shoppinghumör! Fast det är jag i stort sätt hela tiden. Men just nu är begäret av nya kläder riktigt stort även fast garderoben är full! Hittade dessa snygga plagg som är dock oh so färglösa, men ändå, från topshop! Min 'obsession' med topshop är galen men hur kan den inte vara det om man tittar på collagen?
 

Instagrammmm!

Datum: 2014-06-16 // Tid:23:25:38
Hejsan!
Jag har (för cirka två veckor sen eller något) gjort ett instagram-konto till bloggen! Jag uppdaterar dagligen med bilder och inspiration som jag hittat på t.ex weheartit som jag gillar och blir inspirerad av, och kanske ni också blir det? *blink blink* det heter iallafall "betterbewanted" som bloggen och som sagt; vissa av bilderna är tagna från weheartit (: 

Om du har ett konto som liknar mitt så följer jag tillbaka! Puss och kram! (Gud vad det låter löjligt men ajjjjaaa)


Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0