Everybody loves fridays

Datum: 2014-05-16 // Tid:11:39:28
Skönt som fan också! Sitter på so lektionen ute på balkongen i skolan ute i det (äntligen) strålande vädret! Mathilda är dj på den härliga sommarlistan på spotify medans man kollar runt på weheartit. Fick dock nyss reda på att vi kanske kommer ha lektion... Vi har nyss haft sista nationella (YAAAY) och våran so lärare har nationella med andra klassen nu och eftersom vi har tre kvart kvar så kanske kanske dem blir klara. Hoppas inte, vill inte lämna solen när den äntligen har kommit fram!
Imorgon blir det shopping, alltså balskor då, sen grönan för första gången i år! Kommer bli sjukt kul, det var i stort sätt där man var hela förra sommaren, kan säga att guldkortet kom till bra användning! Samma i år då, kommer säkert ha åkt dit minst fem gånger innan sommarlovet om jag räknat rätt. Kul kul! Har ni några planer för helgen då? (: 

Summer Times

Datum: 2014-05-10 // Tid:14:47:55
Tog och screenshotade hälften av bilderna från min "summer times" mapp från we heart it, så om du är trött på det fruktansvärda vädret och vill ha lite sommar känslor så är det bara att titta på bilderna här uppe!

Marilyn Monroe

Datum: 2014-05-06 // Tid:15:29:13


Spex foto var det idag då! Vi hade film tema så jag var då Marilyn Monroe. Hade lite problem med håret eftersom hon har kortare än mig, men jag fick sätta upp håret på ett litet speciellt sett (har släppt det på bilden såklaaaart). Jag och två kompisar fick springa runt och leta ifall någon hade en hårklämma, men nope det hade ingen. Då hittade Emilia en sån här "pås klämma" eller vad man ska kalla det i hennes väska, så fick sätta upp håret med den! Fantastiskt fint... ah... Hade också en jätte fin klänning som passade as bra och var ganska lik men shit, uringningen... Inte kul på den fronten, fick låna Tobias kavaj innan fotograferingen och så fort det var över, haha!
Nu ska jag direkt till stan och träffa en frisör med mamma och prata om mitt otroligt jobba "glashår" som det kallas och ska troligtvis bli halv blond igen... Kommer sakna det bruna. Men kommer ha kvar det bruna längst under av mitt hår (om man kan skriva så löl)! Så slipper jag färga cirka 4/5 gånger per år och slita håret så otroligt mycket! Hoppas det blir bra (: 


Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0