Höstlooov

Datum: 2014-10-28 // Tid:16:03:57
Oj vilken seg blogg jag äger här! 
Nej men om jag ska vara helt serist så har jag inte varit på blogghumör pga personliga anledningar (vilket låter en aning fjantigt) och därför har det inte varit någon bra uppdatering. 
Iallafaaaall! Nu är det efterlängtade höstlovet äntligen här och just nu sitter jag i sängen med en kopp te och ska kolla på någon bra film. Har varit i stan idag och kollat på lägenheten vi snart flyttar in i! Det ligge rså mycket fik och pizzerior runt omkring så jag kommer verkligen bo i paradiset! Och när jag och mamma gick påväg tillbaka (jag till tunnelbanan och mamma till jobbet) så gick vi genom drottninggatan som ligger precis runt hörnet. Då märkte man verkligen vilka butiker som ligger precis vid huset och hur fantastiskt det verkligen är. Och så såg man det stora spöket på drottninggatan, då vet man att det verkligen är halloween snart! Har inte riktigt fått in den änslan, ingen i området har börjat pynta och inte här hemma heller. Verkligen synd för halloween är nog den bästa grejen på hela året! 
Som sagt så är det filmdags för mig så kommer kanske blogga senare! (:
 
Har ingen aning om vad jag gör på den här bilden... 
 
 
 
 

Gårdagens

Datum: 2014-10-23 // Tid:21:22:15
Hallooooj!
Ska bara lite snabbt berätta om gårdagen eftersom jag inte hann! 
Det började med att det var sovmorgon, jätteskönt, men första lektionen var det matteprov. Var ganska så nervös för att jag inte hade pluggat något allt, men jag tror att det fick jätte bra! Kommer säkert ha gått skit bara för att jag skrev så nu men jaja!
Efter det var det redovisning på svenskan vilket jag var ännu mer nervös inför. Jag HATAR redovsining, även fast det var inför folk jag umgås med mest i klassen och det bara var en liten grupp, får ändå panik och glömde halva talet. Fick lite bra respons dock!
På engelskan så kolalde vi på en skräckfilm och jag (igen) hatar skräckfilmer, även fast jag tittar å dem varje helg hos Palmquistarna. Förra skräckfilmen var så ass hemsk att jag faktiskt la mig i Emelies rum och sov. Fick plocka bort lite på soffan där inne som är min systers men den står i Emelies rum och fick sova på den med en filt. Jag brydde mig inte bara jag sov med någon den natten! Som tur var så hade jag redn sett den skräckfilmen vi tittade på på engelskan men ändå, en skräckfilm är en skräckfilm. 
Har nyss skickat in min uppgift om modehistoria till stylisten, har jobbat med den hela dagen! Har haft studiedag och jag kan säga att det behövdes verkligen!
Har ingenting med inlägget att göra men så sjukt sant
 
 

Black is the new black

Datum: 2014-10-20 // Tid:17:52:14
 
Nytt på polyvore!


Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0