Kvällar som denna får man minnas i detta hus

Datum: 2014-09-30 // Tid:19:02:00
Inget speciellt alls. Det kanske man trodde på rubriken men det är verkligen jag som är lat med min dator som spelar vampire diaries som är mina favoritkvällar. Inga läxor heller, har dock några prov som ska göras men har ingen aning om på vad. Trodde inte jag skulle missa mycket i Korsika!
Blir hemma själv ikväll, mamma och Niclas ska åka iväg och skriva på något. Vet att det har med flytten att göra, men jag är inte så insatt i varenda liten punk som ska göras!
Jag kanske inte har berättat om det än, men ja, jag ska flytta! Är faktiskt extremt taggad eftersom att jag ska flytta till stan! Kommer sakna lilla Vallentuna såklart men har alltid velat bo i stan. Och det är en liten bonus att det området är Stockholms näst finase område! Omringad av fik, restauranger och butiker och extremt fin lägenhet! Taggar det så extremt mycket!
Dags att ta kvällsrundan med Fonzie och sen återgå till Vampire Diaries som jag har egentligen har kollat på minat 5 gånger på just den här säsongen. Säger som Kristian, HA DEEET!
En svartvit bild på det ja 

Dagarna i korsika

Datum: 2014-09-28 // Tid:21:06:00
Hejsaaan!
Herregud vad det var fint i Korsika! Om ni inte vet vad det är så är det en ö som hör till Frankrike, och rekomenderar det starkt som resemål! Okej, det fanns en del nackdelar men för det mesta var det mycket positivt. En extrem solbränna har man fått, blev lite smått bränd ett tag men nu ser det riktigt bra ut. Tänk att vi åkte och en dag efter så var det det värsta vädret i Sverige sen 30-talet. Fett sjukt!
Sjukt mycket nutella blev det också eftersom vi var ju faktiskt i Nutellas hemland. Pappa och Marie köpte till och med en nutella på 1 kg! Helt galet, såklart åt vi inte upp hela så den tröck vi ner i en resväska. Det blev faktiskt en springtur rätt så nyligen för herregud, har inte ätit så mycket nutella någonsin tror jag! 
Vi var också och shoppade idag! Vet att det inte hör till att jag varit i korsika men blev ett riktigt bra köp. Särskilt ögonbrynsfärgen! Dags för färgning nu för man ser knappt ögonbrynen längre, helt solblekta! Ha det bra, pussss.
 
 
 

11 september

Datum: 2014-09-11 // Tid:10:29:00
Även exakt en månad innan jag fyller år! Är otroligt sneeky, sitter och bloggar under en NA lektion. Vi har haft prov, eller ah, typ alla och nu sitter vi och rättar till fel muntligt, dock behövde inte jag det! Emelie har kämpat med att rätta till sitt fel och velat att jag ska ta och förhöra henne typ 20 gånger. Hon kan det men nu sitter hon vid våran lärare och skrattar och har glömt bort typ allt, det är, om jag ska vara ärlig, en otroligt rolig scen. 
Sista skoldagen idag! Efter den här lektionen så har vi bara frisör, hoppas att vi ska göra inpackning. Det behöver mitt stackars hår! Imorgon har vi någon friluftsdag vid skavlöten runt HELA sjön. Med uppgifter eller stationer kan man mer kalla det. Kommer inte kunna göra typ någon av uppgifterna eftersom jag har haft en ryggskada ett tag och igår så gjorde jag något knas med min höft. Känner mig som en gammal tant, skojar inte. Har inte lust att åka dit ens, vill inte  traska runt i lera i flera timmar när man kan knappt gå. Wish me luck, jag behöver det!

 Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0