Höstlooov

Datum: 2014-10-28 // Tid:16:03:57
Oj vilken seg blogg jag äger här! 
Nej men om jag ska vara helt serist så har jag inte varit på blogghumör pga personliga anledningar (vilket låter en aning fjantigt) och därför har det inte varit någon bra uppdatering. 
Iallafaaaall! Nu är det efterlängtade höstlovet äntligen här och just nu sitter jag i sängen med en kopp te och ska kolla på någon bra film. Har varit i stan idag och kollat på lägenheten vi snart flyttar in i! Det ligge rså mycket fik och pizzerior runt omkring så jag kommer verkligen bo i paradiset! Och när jag och mamma gick påväg tillbaka (jag till tunnelbanan och mamma till jobbet) så gick vi genom drottninggatan som ligger precis runt hörnet. Då märkte man verkligen vilka butiker som ligger precis vid huset och hur fantastiskt det verkligen är. Och så såg man det stora spöket på drottninggatan, då vet man att det verkligen är halloween snart! Har inte riktigt fått in den änslan, ingen i området har börjat pynta och inte här hemma heller. Verkligen synd för halloween är nog den bästa grejen på hela året! 
Som sagt så är det filmdags för mig så kommer kanske blogga senare! (:
 
Har ingen aning om vad jag gör på den här bilden... 
 
 
 
 


Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0