Kvällar som denna får man minnas i detta hus

Inget speciellt alls. Det kanske man trodde på rubriken men det är verkligen jag som är lat med min dator som spelar vampire diaries som är mina favoritkvällar. Inga läxor heller, har dock några prov som ska göras men har ingen aning om på vad. Trodde inte jag skulle missa mycket i Korsika!
Blir hemma själv ikväll, mamma och Niclas ska åka iväg och skriva på något. Vet att det har med flytten att göra, men jag är inte så insatt i varenda liten punk som ska göras!
Jag kanske inte har berättat om det än, men ja, jag ska flytta! Är faktiskt extremt taggad eftersom att jag ska flytta till stan! Kommer sakna lilla Vallentuna såklart men har alltid velat bo i stan. Och det är en liten bonus att det området är Stockholms näst finase område! Omringad av fik, restauranger och butiker och extremt fin lägenhet! Taggar det så extremt mycket!
Dags att ta kvällsrundan med Fonzie och sen återgå till Vampire Diaries som jag har egentligen har kollat på minat 5 gånger på just den här säsongen. Säger som Kristian, HA DEEET!
En svartvit bild på det ja 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0