Coachella

Datum: 2014-11-28 // Tid:14:58:39
Älskar coachella, vill så gärna åka dit någon gång i mitt liv!

All massage man kan få & VAXA BENEN

Datum: 2014-11-25 // Tid:17:42:00
Vilken dag. Hade matte första lektion, inte intressant. Sen hade vi hudvård och jag trodde att jag skulle få mina porer klämda, det hände inte dock, men vi hade bara ansikts massage och 'huvud/hår' massage! SÅÅÅÅ underbart! Höll å att somna igen alltså, det var seriöst det bästa på länge. Sen fick vi lägga ansiktsmasken som jag också nämnde i tidigare inlägg och huvud/hår massage. Jag är rätt så hårömm men det var en grej när mn skulle ta tag i håret och dra långsamt bakåt, det var också oväntat fantastiskt! 
Jag, Emelie, Josefin och Enya gick också till mcDonals när det var lunch och det gjorde också dagen ännu bättre! Var mycket skratt påvägen hem så jag kunde knappt äta upp (jag åt upp medan jag gick, rätt så jobbigt faktiskt). 
När vi väl kom tillbaka så fortsatte hudvård och det var dags för att vaxa. Våran lärare behövde någon som hon skulle visa på och jag vet inte varför jag ställde upp! Gjorde lagon ont på vissa ställen så jag satt och lät som en säl typ. Hon vaxade lite och resten skulle Emelie göra för vi skulle para in oss (fick lite benmassage där, det behövdes!) Men våran lärare hade bestämt att vi skulle ta rast efter hon hade visat på mig så jag gick runt i skolan med en handduk runt midjan! Lite kul faktiskt, var lite rätt för att mina kompisar skulle dra ner handuken för deå jag satt och lät som en säl typ. 
varit hos ryggdoktorn också för att kolla som en 'update' på hur min rygg mår (har lite ryggproblem om jag inte skrivit det förut) och visa mig runt i gymmet. Fick massage där också, helt fantastiskt!
 
Bilder från snapchat för alla ville dokumentera (resten var videos)
 

Ensam hemma

Datum: 2014-11-24 // Tid:18:58:52
Holaaa!
Kom hem rätt så set från skolan idag, runt halv 5 faktiskt. Är van att komma hem runt 4 iallafall, inte för att det är så stor skillnad. Men men! Den här dagen har varit sjukt rolig, har haft hudvård, ätnligen efter en vecka av att ha stannat hemma. Vi fick, hur äckligt och ofräscht det än låter, klämma porer på varandra. Ja, to be honest, så va det rätt så äckligt, lite av en fobi upptäckte jag. Men det roliga var att vi gjorde ansiktsmassage, peeling och la ansiktsmask! Vi hann dock inte göra på mig för tiden rann iväg, men får en hel dag imorgon att bli behandlad! Är lite rädd för att få mina porer klämda, det gjorde tydligen skitont på alla andra, fy!

Har nyss lagat middag till mig själv för ikväll är man ensam hemma med hunden. Mamma och Niclas är och fixar med något och ska köpa färg till mitt och Lindas rum. Så sjukt trött också, kommer lägga mig tidigt ikväll tror jag!
 
weheartit
måste lägga in helt random bilder, avskyr bildlösa inlägg, haha!


Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0