Gårdagens

Hallooooj!
Ska bara lite snabbt berätta om gårdagen eftersom jag inte hann! 
Det började med att det var sovmorgon, jätteskönt, men första lektionen var det matteprov. Var ganska så nervös för att jag inte hade pluggat något allt, men jag tror att det fick jätte bra! Kommer säkert ha gått skit bara för att jag skrev så nu men jaja!
Efter det var det redovisning på svenskan vilket jag var ännu mer nervös inför. Jag HATAR redovsining, även fast det var inför folk jag umgås med mest i klassen och det bara var en liten grupp, får ändå panik och glömde halva talet. Fick lite bra respons dock!
På engelskan så kolalde vi på en skräckfilm och jag (igen) hatar skräckfilmer, även fast jag tittar å dem varje helg hos Palmquistarna. Förra skräckfilmen var så ass hemsk att jag faktiskt la mig i Emelies rum och sov. Fick plocka bort lite på soffan där inne som är min systers men den står i Emelies rum och fick sova på den med en filt. Jag brydde mig inte bara jag sov med någon den natten! Som tur var så hade jag redn sett den skräckfilmen vi tittade på på engelskan men ändå, en skräckfilm är en skräckfilm. 
Har nyss skickat in min uppgift om modehistoria till stylisten, har jobbat med den hela dagen! Har haft studiedag och jag kan säga att det behövdes verkligen!
Har ingenting med inlägget att göra men så sjukt sant
 
 


Kommentarer
Postat av: VERONICA - fashion blog

Hahah rolig bild!! :) Passar in på mig haha! Ha en fantastik helg tjejen, hoppas din fredagskväll blir grym!

2014-10-24 @ 17:39:53
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Vem är jag?

Hej! Mitt namn är Sandra och bor i Stockholm! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet med inrikningen frisör.
Här kommer du finna mycket inspiration till mode och fotografi men även mycket om min vardag. Hoppas du gillar min blogg!
RSS 2.0